top of page
IMG_0120.JPG

ANNELIESE

Ik begeleid je met plezier naar een opgeruimd leven met rust en ruimte.

Hoi, ik ben Anneliese, opruimcoach voor mensen die licht en vrij willen leven. 

 

Ik begeleid je met plezier naar een opgeruimd leven met rust en ruimte. 

Ik was vroeger nooit ordelijk. Tot ik in 2015 de opruimmethode van Marie Kondo leerde kennen. In een paar maanden tijd ruimde ik heel mijn huis op en het veranderde mijn leven. 

Ik was zo enthousiast over mijn resultaten dat ik er iedereen over wilde vertellen. Ik volgde een opleiding bij Marie Kondo in de VS en werd in 2017 de eerste gecertificeerde KonMari Consultant in de Benelux. Intussen heb ik meer dan tweeduizend uren ervaring als opruimcoach aan huis, workshopgever en spreker. 

 

Vandaag gaat mijn aandacht en liefde naar online coachingsessies waarin ik mijn klanten inspireer en begeleid om voor ééns en voor altijd alles op te ruimen en hun leven te veranderen. 

 

In mijn coachingsessies gebruik ik al het beste uit mijn ervaring als KonMari consultant en opruimcoach aan huis, maar ook kennis uit mijn opleiding NLP en verschillende andere coachopleidingen die ik volgde. 

 

Mijn klanten vertellen me vaak dat ze 'vast zitten' in hun leven. Door fysiek ruimte te maken in huis voelen ze de energie weer stromen, maken ze ruimte voor nieuwe ervaringen en gaan ze weer nieuwe mogelijkheden zien.  Hen daarbij kunnen helpen, vind ik superleuk!

bottom of page